Product Review – Meets Story Poeder AliExpress

Een tijdje geleden heb ik een bestelling geplaatst op aliexpress. Waar onder deze poeder. Vandaag wil ik jullie meer vertellen over deze poeder en wat ik er van vind. Want is het nu echt zo dat door de prijs hij bijvoorbeeld slechter werkt? of werkt hij net zo goed als bijvoorbeeld die van essence? 

De poeder die ik heb gekocht is een poeder van het merk Sugar box Meets Story, ik had deze poeder al meerdere malen voorbij zien komen. Echter had ik hem nog nooit besteld tot laatst. De prijs van deze poeder was 1,68 en dat zonder verzendkosten. Voor de prijs hoef je het dus echt niet te laten. De verzending heeft er ongeveer twee weken over gedaan dus dat is nog snel ook.

De poeder kwam aan in een mooi zwart doosje waardoor hij er niet goedkoop uitziet. De poeder zelf zit in een doorzichtig doosje met een zwarte dop waar het merk ook op staat. Persoonlijk vind ik het doosje er erg mooi uitzien. De poeder is heel licht roze van kleur dit vind ik persoonlijk niet erg en geeft wel een mooi effect. 

De poeder gebruik ik zelf voornamelijk voor onder mijn ogen maar ik poeder ook de rest van mijn gezicht er gewoon mee af. Ik ben erg blij met dit product en gebruik hem dan ook met alle liefde. Bij deze verpakking zat ook een sponsje deze past mooi in de dop waardoor je altijd een spons bij je hebt om het mee aan te brengen.  In prenciepe werk hij wel fijn en doet hij wat hij moet doen. Echter vind ik het zelf fijn om dit aan te brengen met een kwast maar dit sponsje werkt ook goed.

Lieve lezers, Heel erg bedankt voor het lezen van mijn artikel. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen.  

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *