Product Review – Mousse [B] Basic

Lieve lezers vandaag heb ik voor jullie een product review. Vandaag ga ik voor jullie de mousse van het merk SAM_1394[b] Basic reviewen. Ik heb hier ook nog poeder van en 2 lipsticks. De poeders zullen jullie binnen kort ook een review van zien verschijnen op mijn blog. Maar voor vandaag de mousse

Ik ga vandaag voor jullie de mousse van [b] Basic reviewen. Ik heb de kleur 01 dit is de lichtste kleur die ze hebben. En aangezien ik een lichte huid heb is deze perfect voor mij. Ik vind zelfde mouse erg fijn uitstreiken. Het is niet te hard en niet te zacht waardoor het goed uit te streiken is. Vaak doe ik dit gewoon met mijn handen maar het is ook goed te doen met een foundation kwast. Ik gebruik van te  voren altijd wel een primer van catrice. Dit vind ik zelf fijner aanvoelen en fijner aanbrengen van de mousse maar dit doe ik ook met mijn foundations.

SAM_1393

De mousse lijkt oranje, en als je het te dik er op doet valt hij wel oranje uit. Maar door het goed uit te strijken is dit niet het geval. Zo draag je ook nooit te veel vind ik zelf. Omdat je niet oranje wil lijken. Zelf vind ik het ook mooier als je de mousse zo licht mogelijk aanbrengt anders krijg je ook echt te zien dat iemand iets op heeft en ik houd het graag zo natuurlijk mogelijk.

Ik zal een aantal swatches voor jullie maken om te zien wat de kleur doet.  ik test de producten buiten het beeld om, hier heb ik bewust voor gekozen. Dit heb ik gedaan uit privacy redenen. Zoals jullie op de eerste foto kunnen zien is hij nog al oranje. maar door het goed uit te strijken krijg je het resultaat als op foto 2. Persoonlijk vind ik dat hij niet opvalt op de tweede foto. dit komt doordat de kleur erg goed aansluit op de kleur van mijn huid

SAM_1395 SAM_1396

Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Ik hoop dat jullie het een leuk en waardevol artikel vonden.

Advertentie:

3 Reacties

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *