Product Review – Nivea Men

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie een review van de niveau men. Vandaag deel ik mijn mening van dit product met jullie.sized_IMG_0800

De nivea men is speciaal ontwikkeld voor de man. De naam zegt het natuurlijk al. Ik heb het product niet getest, maar ik wil graag mijn mening met jullie delen over dit product.

sized_IMG_0799

De nivea men heeft een mooie blauwe verpakking zoals wij gewend zijn van nivea. Het blik is mooi groot en geeft duidelijk aan dat het voor de man is. De geur vind ik zelf erg lekker en zeker aan te raden voor elke man. Het is een echte mannen geur maar niet te sterk. Ik vind hem zelf heerlijk subtiel ruiken. De geur blijf je wel een behoorlijke tijd ruiken als deze is aangebracht. Ook trekt hij redelijk snel in, dit heb ik wel even getest voor jullie.

Nu kun je een mannen huid niet met een vrouwen huid    vergelijken dit puur omdat de huid types totaal anders zijn. Maar ik ben zeer tevreden over dit product en raad hem elke man aan.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben gehad. Mocht je nog een leuk  cadeau zoeken voor een jongen of een man. Dan kan ik deze zeker aanraden.

sized_IMG_0795

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *