Product review – oh so heavenly

Lieve lezers, vandaag heb ik voor jullie een artikel van een body set, ik heb deze producten samen gekocht. De producten zaten samen verpakt. SAM_1732Hierdoor heb je een heerlijke set om je lichaam goed te kunnen verzorgen zonder allemaal verschillende geuren door elkaar.

De producten die ik vandaag voor jullie ga reviewen zijn van het merk oh so heavenly.

De producten die ik heb gebruikt zijn:SAM_1742

  • Body wash cream
  • Body lotion
  • Hand and body cream

De geur is: Schea and cocoa butters and almond oil. De geur vind ik zelf niet zo heel lekker. Maar is absoluut ook niet smerig hoor. Je moet van de geur houden. Het product heeft wel een goede werking. Zo is mijn huid er een stuk zachter van geworden. De hand en body cream heb ik wat minder vaak gebruikt omdat deze niet zo goed in mijn huid trok. (dit heb ik met bijna alle hand en body creams dit komt door dat mijn huid het niet wil opnemen).

SAM_1737 SAM_1739 SAM_1734

Je hebt niet veel van het product nodig wat wel fijn is, zo kun je langer met het product doen en kun je er langer van genieten. Mits je de geur lekker vind natuurlijk.  Ik gebruik het product niet altijd meer, maar zal hem wel proberen om te maken. Omdat ik het zonder vind om ze weg te gooien.

Lieve lezers, bedankt voor het lezen van mijn artikel, Kennen jullie het merk? Zo ja wat vinden jullie van het merk? Laat het me weten in een reactie.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *