Product review – Primer Action

Foto met een houten achtergrond

Lieve lezers, net als mijn vorige artikel heb ik ook vandaag een artikel over een product die jullie zagen in de shoplog. Vandaag hsized_SAM_1865eb ik voor jullie de primer van de Action.

In de shoplog hebben jullie kunnen zien dat ik een primer van de Action heb gekocht. Deze heb ik voor jullie getest en vandaag laat ik jullie weten wat ik hier van vond.

Ik vind de verpakking erg mooi het flesje is van glas en doorzichtig waardoor je de primer mooi kan zien zitten. ik vind dit persoonlijk een mooie uitstraling en ik hou hier wel van. Ook is het handig dat de primer met een pompje werkt. Als je 1 pompje doet krijg je niet gelijk veel te veel dit is ideaal voor als je het niet altijd over je hele gezicht wil aanbrengen.

sized_SAM_1865 sized_SAM_1867 sized_SAM_1868

De substantie vind ik persoonlijk niet heel erg fijn. Het voelt erg aan als een crème en daar hou ik op de vroege ochtend niet zo van. Als je de primer aanbrengt moet je wel even wachten voor dat je je foundation of bb cream aanbrengt omdat hij in het begin nog erg plakt dit vind ik wel minder.

sized_SAM_1872 sized_SAM_1870 sized_SAM_1871

Als de primer eenmaal is opgedroogd/ingetrokken geeft het wel een mooi effect. Je kunt dan ook mooi de foundation of bb creame aanbrengen. Je kunt de primer ook los gebruiken je krijgt dan mooie gloed over je huid. In de zomer vind ik het soms heerlijk om alleen een primer te dragen. Ik heb heel lang de primer van catrice gebruikt en moet zeggen dat ik de primer van de Action sneller los zal dragen dan die van catrice. Dit puur omdat je bij de primer van de Action een lichte glans over je huid hebt.

Lieve lezers bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hebben jullie de primer van de Action getest? Wat vinden jullie hier van? Ik moet zeggen voor deze prijs raad ik hem iedereen aan.

 

Advertentie:

1 Trackback / Pingback

  1. Mijn dagelijkse make-up – RustigSamen.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *