Product Review – Primer Water Primark

Vandaag heb ik voor jullie een review van de primer water van de Primark. Toen ik een tijdje geleden bij de Primark was zag ik deze staan en deze trok gelijk mijn aandacht.

Toen ik de primer water zag staan bij de Primark wou ik deze graag eens proberen. Zelf gebruik ik al lange tijd de primer van de action maar ik vond het wel eens tijd om een nieuwe te proberen. Aangezien dit een water is leek het mij fijner werken doordat dit geen dikke substantie is. 

Of de primer water echt werkt durf ik niet te zeggen. Mijn make-up blijft goed zitten en ziet er goed uit. Het voordeel wat ik vind van deze water is dat je het over je gezicht sprayt waardoor je gelijk een fris gevoel krijgt en het voelt niet dik aan op je gezicht. Het droogt redelijk snel op waardoor je daarna gelijk je foundation aan kan aanbrengen. Ik denk dat deze ook fijn is om in de zomer gewoon aan te brengen als verfrissende spray. Deze koop ik dan ook zeker weer als hij op is. Al is het maar alleen om me even op te frissen straks in de zomer.

Daarnaast heeft de primer ook nog een lekkere geur een beetje bloem achtig maar dit kan ik niet heel goed plaatsen. Ik ben namelijk niet zo heel goed in geuren. Het ruikt gewoon lekker of niet. 

De verpakking ziet er simpel uit maar wel mooi. Daarnaast heeft hij een spuitflacon waardoor je hem makkelijk kunt gebruiken. in principe kun je met twee keer je hele gezicht nat maken. Hierdoor gebruik je niet veel product en doordat hij hem goed verdeeld krijg je geen rare druppels op je gezicht maar wordt het gelijk mooi verdeeld. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hebben jullie deze primer water al eens gebruikt? Wat is jullie ervaring?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *