Product Review – Raam Reiniger

Lieve lezers, vandaag heb ik voor jullie een artikel over de raamreiniger van de action. Ik heb deze een tijdje geleden gekocht om voor jullie te gaanSAM_1411 testen. Ben jij benieuwd wat ik hier van vind? Lees dan vooral verder.

Iedereen kent dat wel, ben je ramen aan het lappen heb je na de tijd allemaal strepen op je raam. Ik zag de raamreiniger staan bij de action en besloot om deze maar eens te gaan testen. Wie weet heb ik nu geen strepen meer op mijn ramen.

SAM_1411De raam reiniger reinigt en ontvet de ramen. Je doet één dopje (10 ml) in een halve emmer.  Hierna kun je beginnen met ramen lappen.

Echt een dikke schuimlaag komt er niet van af vind ik persoonlijk. Maar dat maakt niet uit. Hij maakt de ramen goed schoon. Alle hand en poor afdrukken gaan van de ramen af en ik houd er geen strepen aan over.

Of ik tevreden ben over het product? Dat zeker. Mijn ramen worden er mooi schoon van.

SAM_1412

Hebben jullie er ook last van dat je strepen achterlaat op het raam? Of kan ik geen ramen lappen?Met dit product heb ik er gelukkig geen last meer van.

Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben gehad.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *