Product Review – Samsung Gear S3 Frontier

Vandaag heb ik een review maar dit maal geen product product maar eens horloge. Eens iets heel anders op mijn blog maar ik ben ontzettend blij met dit horloge en ik wil jullie graag kennis laten maken met dit horloge.

De samsung gear S3 Frontier is een smartwatch. Ik heb hem zelf gekoppeld aan mijn telefoon een Samsung s7 Edge. 

Wat kun je eigenlijk allemaal met dit horloge? Nou eigenlijk best veel. zo kun je er mee bellen en smsen. Kun je er je whats app berichten op lezen en beantwoorden. Daarnaast heb ik mijn Spotify er ook op zitten en kan ik via mijn horloge mijn Spotify bedienen. 

Hij houd je hartslag bij, je stappen, je slaapritme en hoe je slaapt. Mocht je te lang niks doen dan gaat hij ook af en geeft hij aan dat je even moet bewegen. Je kunt je agenda er op zetten. Je afspraken weer geven. En nog veel meer. 

Ik persoonlijk vind hem erg handig. Ik kan precies zien wat mijn hartslag is. Hoeveel ik loop en zodra ik een berichtje krijg kan ik zien wie mij een berichtje stuurt en wat hij of zij stuurt. Ik heb bijvoorbeeld tijdens werk niet altijd mijn telefoon in mijn broek maar vaak in mijn jas en die ligt bij mijn werkplek toch krijg ik dan mijn berichtjes binnen en kan ik kijken wie of wat het is. Mocht ik gebeld worden dan kan ik zelfs opnemen. Zonder dat het mijn werk beïnvloed. Gelukkig heb ik dit nog niet gehad tijdens mijn werk want het lijkt me niet heel handig met al dat geluid op de achtergrond maar hé het kan. 

Wat ik ook een plus punt vind is dat je de wijzerplaat kan veranderen in wat jij wil. Wil je digitaal de tijd of analoog, Wil je wel of niet je stappen en hartslag zien. Houd je meer van wit of zwart? Eigenlijk is er voor iedereen wel een mooie en kun je hem dus aanpassen naar wat jij wil. 

Zelf heb ik er een nieuw bandje bij namelijk een witte. Er zit standaard een zwarte bij Persoonlijk houdt ik niet zo heel erg van zwarte bandjes vandaar dat ik een witte heb. Je kunt deze gemakkelijk wisselen. Het enige nadeel aan dit horloge is wel dat hij eigenlijk voor mijn kleine pols net iets te groot is. Hij is net zo groot of zelfs heel iets groter dan mijn eigen pols hier moet ik dan ook echt nog aan wennen dat dit de hele dag om je arm heen zit en soms zit hij zelfs een beetje in de weg haha. 

Tijdens het slapen houd ik hem gewoon om. Je wekker gaat tenslotte ook op je horloge af. Dit heeft zowel een voor als nadeel haha je zet hem al snel via je horloge uit. waardoor je gewoon blijft liggen. Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat je ’s nachts alles aan tikt. Er zit namelijk een niet storen stand op. Deze doe ik in de nacht altijd aan omdat je dan niet overal op drukt. zo word je bijvoorbeeld niet wakker door ieder apje of lichtje op je horloge. Ze komen wel gewoon binnen op je telefoon net als dat je gebeld word. zolang je de niet storen stand op je telefoon niet ook aan zet komen ze daar wel gewoon binnen. 

Om kort samen te vatten. Eigenlijk alles wat je op je telefoon kunt kun je ook op dit horloge. Wel moet hij verbonden zijn met je telefoon maar je hoeft je telefoon niet altijd er bij te pakken. Mocht je bijvoorbeeld je telefoon aan de lader hebben liggen wat niet in de buurt is kun je alles nog doen. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hij is een beetje lang geworden sorry daar voor. Maar ik ben zeer enthousiast over dit horloge en wou dit graag met jullie delen. Hebben jullie zelf ook een smart watch? Zoja welke hebben jullie 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *