Product Review – Shower Foam

Vandaag heb ik voor jullie een artikel over de shower foam van de lidl. Een tijdje geleden kwam ik ze al tegen en na een aantal keer gezien te hebben heb ik ze toch maar aangeschaft omdat ze mijn aandacht bleven trekken. Dit betekende voor mij dat ik ze toch maar moest halen en wou hier dan ook een review over schrijven voor jullie. 

Zoals jullie misschien wel weten ben ik groot fan van de producten van de lidl. Ze zijn van goede kwaliteit en lekker low budget. Eigenlijk is er voor bijna iedereen wel iets. Zo heb ik al veel producten van deze winkel. Vandaag heb ik voor jullie weer een nieuw artikel met voor nieuwe producten die ik graag voor jullie wil testen. 

Ik heb twee verschillende shower foams gehaald. De geuren die ik vandaag ga reviewen zijn de geuren Melon exotic fruit en Lovely mango. De verpakking doet me erg denken aan een deo bus en dit vind ik wel leuk. Door de kleuren staat het erg vrolijk in je badkamer en krijg je zin om ze te gebruiken. 

Toen ik deze producten voor de eerste keer gebruikte schrok ik van de foam, Ja dat ben ik ondanks dat ik het weet kan ik nog schrikken. Inmiddels ben ik er wel aan gewend en geniet ik van het geluid en de subsantie. 

De geur melon exotic fruit is een heerlijke meloen geur hij is wel erg zoet en doet me een beetje denken aan hele zoete snoepjes. Echter is hij daardoor niet minder lekker, maar je moet er wel een beetje van houden. Het schuim zelf is erg zacht en voelt heerlijk aan. Na het douchen ruikt de hele badkamer lekker. 

De geur Lovely mango is een hele zoete geur maar echt mango vind ik het niet maar ik vind hem daardoor niet minder lekker. Momenteel gebruik ik deze bijna dagelijks. Puur omdat ik hem zo lekker vind. Waar ik het precies naar vind ruiken kan ik niet plaatsen. 

Lieve lezers. Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hebben jullie deze producten ook in jullie kast staan of staat hij op  jullie wishlist?

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *