Product review – Sieraden eBay

Lieve lezers, een tijdje geleden heb ik op eBay een paar bestellingen gedaan. vandaag wil ik één van de producten reviewen die ik heb besteld. Er komt nog een review aan in de loop van de weken.

Velen van jullie zullen eBay wel kennen. Je kunt er ontzettend veel leuke dingen bestellen voor een kleine prijs. Ik kwam ontzettend veel leuke dingen tegen en had in eerste instantie een winkelmandje vol met veel te veel producten.Ik heb toen een aantal dingen er maar weer uit gedaan omdat dit voor mij de eerste keer was dat ik wat ging bestellen hier. Normaal bestelde mijn vriend alles voor mij.

Ik heb vandaag voor jullie een review van een ketting en oorbellen. Deze heb ik allebei los bij een verkoper gekocht maar vond ze leuk om samen te gaan dragen. Vandaar dat ik ze in één artikel ga reviewen voor jullie.

Als eerste kreeg ik de ketting binnen. Ik vind hem er erg leuk uitzien, je kunt wel duidelijk zien dat het geen top kwaliteit is maar dit vind ik zelf niet erg. Ik ben namelijk snel uitgekeken soms op sieraden. De ketting die ik kocht is in een koper kleur. voor mij totaal een nieuwe kleur en ook leuk om dit eens uit te proberen. De ketting heeft een V en daaronder hangt nog een staafje.

Daarbij heb ik nog een leuk setje oorbellen gekocht. Deze vond ik hier erg leuk bij en wou ze daarom als setje gaan dragen. Ook de oorbellen kun je duidelijk zien dat het geen kwaliteit is. De oorbellen bevatten alleen staafjes  waardoor het goed bij de ketting past. Ook deze oorbellen zijn in de koper kleur. Je ziet in de ketting en oorbel geen kleur verschil ondanks dat ze allebei van een andere verkoper zijn.

De bestelling kwam redelijk snel binnen, je hebt ongeveer een bezorgtijd van een maand en ze waren mooi op tijd binnen. Hier was ik goed over te spreken. Tot nu toe heb ik nog niet gehad dat iets niet binnen kwam. mijn vriend heeft dit wel gehad en toen werd het product netjes opnieuw opgestuurd. Hij kon kiezen of hij het product opnieuw op wou laten sturen of dat hij het geld terug wou.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hebben jullie wel eens iets op eBay gekocht

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *