Product Review – Superlooks Foundation

Lieve Lezers, vandaag heb ik voor jullie weer een product review. Vandaag heb ik voor jullie de foundation van het merk SSAM_1398uperlooks.
Van dit merk heb ik al eens eerder een review geschreven, alleen dan van andere producten.

Zoals jullie hierboven al konden lezen heb ik vandaag voor jullie een review van de foundation van het merk Superlooks.
Ik heb het merk ontdekt toen ik een workshop bij hun volgde. Ze hebben een studio in de buurt van Amsterdam. Hier hebben ze bij binnenkomst alle producten staan hier kun je dan al even rondkijken wat ze zoal hebben en wat je mooi vind.

SAM_1400

Tijdens de workshop hebben ze gekeken welke foundation of je nodig had, en het mooiste bij je huid paste.
Ik heb de kleur 01 gekregen. Dit is de lichtste kleur die ze daar hebben. Ze hebben voor elke huidskleur een passende foundation. De foundation is mooi vloeibaar en aan één pompje heb je eigenlijk al genoeg voor je hele gezicht.

SAM_1402 SAM_1404

Het merk is redelijk betaalbaar vind ik zelf. Sommige dingen zijn voor mij persoonlijk aan de duure kant, maar als je kijkt naar hoe lang je er mee kunt doen is dit eigenlijk absoluut niet duur.
Wat ik zo mooi vind aan deze foundation is dat je niet gelijk je hele gezicht hoeft te doen. als je bijvoorbeeld alleen je wangen wil doen kan dit ook. De kleur trekt zich mooi in, in de huid en laat dit egaal over lopen. Zo kun je er voor kiezen of je je hele gezicht doet of alleen stukjeSAM_1406.

De make-up die hun ontwerpen zijn op natuurlijke basis, hypoallergeen en dierproefvrij. Het is hierdoor geschikt voor iedereen.
Lieve lezers Bedankt voor het lezen van mijn artikel, ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *