Product review – Superlooks

Lieve lezers vandaag heb ik voor jullie een review van het merk Superlooks. Ik weet niet of jullie dit merk kennen.SAM_1355 Ik heb hier niet veel producten van. Vandaag maak ik een review van de lip & eyeliner pencil en van een oogschaduw.


Ik heb dit merk ontdekt tijdens een makeup workshop van hun. Ik ben hiervoor naar amstedam geweest om daar de workshop te volgen. Ik heb ook nog een foundation van dit product maar die behandel ik niet in dit artikel.

We beginnen met de oogschaduw ik heb de kleur 32 abricot. De kleur is roze. Ik vind zelf dat hij een goede pigmentatie heeft. Je kunt hem wel zo licht of donker maken als je zelf wil omdat hij goed te blenden is. Zelf vind ik hem mooier als hij heel zacht is. De kleur heb ik zelden gebruikt omdat ik niet snel oogschaduw opdoe.

SAM_1357   SAM_1358 SAM_1361

Daarnaast heb ik nog twee lip & eyeliners in de kleur 03 en 15 hoe de kleuren heten dat weet ik niet sorry daar voor. De 03 is een donker bruine kleur en de 15 is een licht bruine/goude kleur. Nu vind ik de 15 een mooie kleur en zal ik deze ook wel eens gebruiken bij een lipstick die ik heb in die kleur. De 03 vind ik zelf iets te donker, en denk dat ik deze ook niet snel naar gebruiken. Ik heb voor jullie alleen de kleuren geswatcht. En nog niet gebruikt. Zelf zal ik ze niet gebruiken als eyeliners maar eerder als lip liners omdat ik ze daar mooier voor vind in iedergeval de lichte kleur wel. Wat ik met de donkere ga doen dat weet ik nog niet.

SAM_1362 SAM_1367

Ik hoop dat jullie dit een leuk artikel vonden. Kenden jullie het merk al?

 

Advertentie:

2 Reacties

    • Volgends mij is dit product ook niet in de winkels te verkrijgen. Ik heb ze daar altans nog nooit gezien. Misschien in de buurt van Amsterdam wel maar dat durf ik niet te zeggen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *