Product review – Wet n Wild blush

Vandaag heb ik voor jullie weer een review, Dit maal heb ik voor jullie twee blushes van het merk wet n wild. De kleuren die ik vandaag met jullie wil delen zijn de kleuren Heather Silk en Mellow Wine. 

Toen ik in beverwijk liep zag ik deze kleuren liggen en aangezien ik nog geen mooie blush had wou ik deze graag proberen om te kijken of ze wat voor mij waren. Daarbij kwam gelijk het idee om het met jullie te delen want wat vind ik van deze twee blushes en hoe bevallen ze mij?

De kleur Hearthe silk is een echt roze kleur maar niet al te vel het is een redelijk subtiele kleur roze. Wel moet je uitkijken dat je niet teveel pakt in één keer want dan krijg je erg roze wangen van. De blush blend verder wel mooi uit maar als je eenmaal te veel hebt dan krijg je dit moeilijk minder. Persoonlijk gebruik ik deze niet zo heel veel omdat ik hem net iets te roze vind maar dit kan voor jou natuurlijk wel heel mooi zijn

De tweede kleur Mellow Wine, is een roze kleur met een soort paars bruinige ondertoon. Deze kan ik niet heel goed plaatsen. Echter is dit wel mijn favoriete kleur en past deze mooi bij mijn huid. Deze gebruik ik dan ook met veel liefde en gebruik ik bijna altijd zodra ik foundation gebruik om mijn gezicht net iets meer warmte en kleur te geven. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Welke kleur zou jullie voorkeur hebben?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *