Product Review – Wet n Wild megalast

Vandaag heb ik voor jullie een review van de wet n wild megalast. Deze heb ik in mijn vakantie gekocht in beverwijk. Zodra ik naar beverwijk ga ga ik altijd langs 1 van de kramen waar ze bijna alleen maar make-up verkopen om een aantal producten aan te schaffen en te testen. 

Vandaag heb ik voor jullie twee Liquid lipsticks. ik heb de kleuren iris i was rich en i can bare it. Bijde kleuren zijn mooie nude kleuren die ik zelf dagelijks zou kunnen dragen. Nu ik kennis heb gemaakt met deze producten baal ik eigenlijk dat ik er niet meer heb meegenomen omdat ik ze erg fijn vind en de dekking ook goed is. Het enige nadeel vind ik dat ze wel erg droog aanvoelen op je lippen en voor mijn gevoel een beetje trekken. Echter is dit in het begin eventjes wennen maar daarna heb je er niet zoveel last meer van vind ik. 

De kleur iris i was rich is een beetje een bruin paars achtige kleur. Hoe ik deze kleur precies moet omschrijven weet ik niet maar ik vind het een erg mooie kleur. Er zitten een kleine glitter in maar deze is absoluut niet storend. De lipstick droogt mooi en snel op en is mooi dekkend. Door de applicator die er bij zit brengt hij makkelijk en soepel aan. 

De kleur i can bare it is een mooie zacht bruine kleur met een oranje onder toon. Dit is een erg mooie nude kleur die ik graag draag en ook al veel heb gedragen. Dit is zeker 1 van mijn favorieten geworden. Ook deze brengt snel en makkelijk aan en is met 1 laag mooi dekkend. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Ik ben erg enthousiast over deze lipsticks en draag deze dan ook met erg veel plezier. Mocht ik een keer weer in beverwijk komen en ze deze nog verkopen dan zal ik zeker meer van deze producten in slaan. 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *