Product Review – Wet n Wild wit oogpotlood

Al een tijd geleden heb ik dit oogpotlood gekocht. Vandaag wil ik jullie mijn ervaring met dit oogpotlood delen. Over de producten die ik tot nu toe heb gereviewd van wet n wild was ik zeer te spreken maar of dit product net zo is? daar komen jullie vandaag achter

Dit oogpotlood heb ik een tijd geleden gekocht in Beverwijk op de bazaar. Hier heb je een kraam die veel soorten make-up verkoopt en geregeld hebben ze nieuwe producten. Zo hadden ze dit maal veel producten van wet n wild, en was ik eigenlijk wel benieuwd of dit wat was. 

Ik was al een tijdje opzoek naar een wit oogpotlood maar had er nog niet een gevonden die ik  graag zou willen. Toen ik deze tegen kwam wou ik hem proberen. Het is geen hard potlood maar een creamy potlood. Dit leek mij wel fijn werken. Echter bleek het niet zo fijn te zijn. Op mijn hand gaf hij wel een mooi wit lijntje en had ik ook het idee dat het een goed potlood zou zijn. Zodra ik hem als oogpotlood wou gebruiken kwam er totaal geen product af of het was heel klonterig en vies. Dit Potlood raad ik dan ook zeker niet aan en zal ik ook niet weer gebruiken. Persoonlijk vind ik dit wel jammer want mijn eerste indruk van het potlood was goed. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat vinden jullie een goed wit oogpotlood? 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *