Product review- Wood lipliner

Lieve lezers, vandaag heb ik voor jullie weer een artikel. In dit artikel behandel ik de wood lipliner pencil.sized_SAM_1530

De wood lipliner pencil die ik heb zijn in de kleur 17 en de kleur 10

Nummer 17 is een paars achtige kleur
Nummer 10 is een bruin achtige kleur.

De paarse kleur is een mooie zachte kleur. ik heb deze getest samen met een lipstick van Paris Memories ik vond de kleuren erg mooi samen. De lipliner bracht fijn aan en gaf mijn lippen een mooie volle uitstraling.

sized_SAM_1541

De bruine kleur vond ik iets minder mooi en kon ik niet zo goed combineren met een lipstick die ik had. Wie weet in de toekomst kom ik nog een mooie lipstick tegen die er mooi bij past. Dan zal ik deze zeker opnieuw gaan beoordelen. De lipliner alleen gebruiken vind ik zelf niet mooi.

sized_SAM_1545

Lieve lezers, bedankt voor het lezen van mijn artikel. Kennen jullie dit merk? Zo ja wat vinden jullie er van? Laat het me weten in een reactie

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *