Product review – Yes love Foundation

Lieve lezers, Afgelopen vrijdag is er geen review online gekomen maar vandaag heb ik voor jullie weer een review. Ik heb een foundation mogen ontvangen van het merk yes love, vandaag ga ik voor jullie deze foundation reviewen.rustigsamen_img_2109

De foundation die ik heb mogen ontvangen van het merk yes love is de kleur 03. De kleur lijkt erg oranje, echter als je deze goed verdeeld zie je hier gelukkig niks van. Ik was in eerste instantie een beetje bang dat hij te oranje zou zijn voor mij.

De dekking is niet optimaal maar voor mij wel erg geschikt als dag make-up. Overdag hoef ik niet een optimale dekking. En is deze eigenlijk prima, en doet hij goed zijn werk. De foundation brengt fijn aan. je moet wel goed opletten dat je het goed verdeeld, anders zie je de oranje gloed er door heen komen.

rustigsamen_img_2121 rustigsamen_img_2127

Het voordeel van deze verpakking is, is dat hij niet te groot is. Er zit een klein dopje op die je er makkelijk af kan schuiven. Daarna zie je een soort pompje. hiermee kun je de juiste hoeveelheid er uit halen. Je krijgt niet gelijk heel veel foundation als je één maal op het pompje drukt. Dit vind ik wel fijn. Want ik merk dat er ook wel eens gelijk heel veel uit komt en dat vind ik zonder.

rustigsamen_img_2112

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel, Wat voor een foundation gebruiken jullie graag?

Dit artikel bevat gesponsorde producten

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *