Product Review – Yes love kleuren 01 02 en 03

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie weer een artikel van het merk yes love. Vandaag ga ik voor jullie drie lipglosses reviewen in de kleuren 01, 02 en 03rustigsamen_img_2017

Ik review vandaag drie verschillende kleuren lipgloss, helaas hebben ze geen eigen namen maar alleen een nummer. Volgende week zal ik nog drie andere kleuren reviewen.

De kleuren van vandaag zijn allemaal een beetje nude kleuren.

De kleur 01 is een mooie roze/bruine kleur. De lipgloss heeft een mooie glans. Het kwastje brengt minder fijn aan, de lipgloss voelt wel zacht aan op de lippen.

rustigsamen_img_1968 rustigsamen_img_1975 rustigsamen_img_1983

De kleur 02 is een echt roze kleur, deze kleur vind ik zelf minder mooi bij mij staan, echter is het wel een mooie roze kleur als dit bij de kleur van je gezicht past.

rustigsamen_img_1992 rustigsamen_img_2003 rustigsamen_img_2010

De kleur 03 is een bruine/paarse kleur persoonlijk vind ik de mooiste kleur van de drie kleuren. Omdat hij een zachte paarse tint heeft is hij toch net iets anders dan ik eerder altijd droeg.

rustigsamen_img_2017 rustigsamen_img_2030 rustigsamen_img_2036

Lieve lezers, bedankt voor het lezen van mijn artikel, al met al ben ik erg blij met deze drie kleuren. Deze lipgloss staan niet op de fb pagina van Prijs-Topper maar mocht je deze willen bestellen bij haar dan kan je dat doen onder de kleur nummer en de naam van mijn blog.

Advertentie:

1 Reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *