Product Review – Yes love kleuren 04 05 en 06

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie weer drie kleuren lipgloss van het merk yes love vorige week had ik voor jullie de kleuren 01, 02 en 03. Vandaag heb ik voor jullie de kleuren 04, 05 en 06.

Zoals jullie hierboven al konden lezen heb ik vorige week ook een artikel geschreven over de kleuren 01 02 en 03, dit zijn de nude kleuren van deze serie. Vandaag heb ik voor jullie de wat meer opvallende kleuren.

De kleur 04 is een mooie vel roze kleur, de lipgloss is het mooiste als je hem in twee lagen aanbrengt. Zelf vind ik het met deze serie fijn om hem alleen in het midden van je lippen aan te brengen met het kwastje en dan met je vingers uit te blenden naar buiten, dit omdat de kwastjes niet super fijn zijn in gebruik.

rustigsamen_img_2052 rustigsamen_img_2057 rustigsamen_img_2061

De kleur 05 is een mooie fuchsia roze kleur. persoonlijk vind ik dit een erg mooie kleur. Zelf draag ik hem niet dagelijks omdat ik voor dagelijks toch voor minder opvallend ga maar dat maakt de kleur zeker niet minden mooi. En zal deze dan met de feestdagen ook wel gaan dragen

rustigsamen_img_2065 rustigsamen_img_2074 rustigsamen_img_2083

De kleur 06 is een zacht rode tint met glitter er door heen. Persoonlijk vind ik dit wel iets hebben maar ik moet ook eerlijk bekennen dat ik bang ben dat ik hem niet snel zal dragen omdat er kleuren bij zitten die ik sneller zou pakken denk ik. op de foto’s lijkt hij wat meer oranje, dit is in het echt niet het geval.

rustigsamen_img_2086 rustigsamen_img_2097 rustigsamen_img_2102

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Net als vorige week ben ik met deze lipglosse ook zeer tevreden en blij.

Deze producten zijn verkrijgbaar via de Facebook pagina van Prijs-Topper. Deze lipglosses staan niet op haar pagina maar zijn wel bij haar te bestellen Vermeld de kleur waarom het gaat en vermeld even de naam van mijn blog zodat zei weet om welke lipgloss het gaat.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *