Product Review – Yes love Lipgloss met Glitter

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie weer een product review. Deze producten lagen al een tijdje te wachten tot dat ik de tijd had om ze te reviewen.

Vandaag heb ik 2 lipglosses van het merk yes love,  Deze liggen al een tijdje in de lade om gereviewd te worden. En vandaag is het dan zover. Ik heb de kleuren 04 en 06.

De kleur 04 is een zacht roze kleur, de dekking is niet optimaal maar als je meerdere lagen aanbrengt is de kleur wel mooi. De kleur is mooi nude roze maar wel met een opvallende licht oranje glitter. Hierdoor geeft het in bepaald licht een andere kleur. Door middel van een mooie nude lipstick er onder aan te brengen komt de lipgloss wel mooier uit vind ik persoonlijk.

De kleur 06 is een donker rode kleur de dekking hiervan is beter dan de bij de kleur 04. Hiervan heb ik twee lagen aangebracht om een redelijke dekking te krijgen. Ook  deze kleur heeft er een glitter bij inzitten. Zelf doe ik er wel een mooie licht rode lipstick bij onder zodat het er wat mooier uit ziet.

Deze lipglosses zal ik zelf niet snel pakken omdat ik niet zo heel erg van glitter hou maar voor een feestje vind ik deze wel mooi om te dragen. Het maakt je look toch net weer iets anders dan normaal.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn arikel. Ik wil jullie allemaal een heel fijn weekend wensen.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *