Product Review – Yes Love Nagellak Remover

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie weer een leuke review. zoals er momenteel elke vrijdag een artikel online komt van het merk yes love komt er ook vandaag weer een artikel online.rustigsamen_img_2146

Vandaag review ik voor jullie twee potjes met nagellak remover. Ik heb twee verschillende geuren mogen ontvangen. Één in de geur aardbei en één in de geur cocos.

rustigsamen_img_2142

De potjes bevatten een soort sponsje met vloeistof. In eerste instantie als je het potje open doet ruikt het echt naar nagellak remover.  Je kunt je vinger er in doen en hij verwijderd moeiteloos je nagellak. Dit vind ik echt super. Ik heb altijd moeite met nagellak verwijderen en voor mij werkt dit ideaal. Door dit te gebruiken ben ik sneller klaar met nagellak verwijderen en verwijder ik ook mooi alles.

rustigsamen_img_2162 rustigsamen_img_2155

Als het eenmaal is opgedroogd op je nagels ruiken de nagels heerlijk naar de geur die het potje aangeeft. Zelf vind ik de geur niet te hevig maar gewoon lekker aanwezig.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel.

De nagellak remover kost €4,50 en is te koop op Prijs-Topper.

Dit artikel bevat gesponsorde producten

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *