Product Review – Yes Love oogpotlood

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie weer een product review. Voor mij was dit een wat onbekender merk en die wil ik graag met jullie delen. Van dit merk zal bijna elke vrijdag een review online komen. Zijn jullie benieuw naar wat ik van dit merk vind?rustigsamen_img_1928

Het merk dat ik voor jullie heb is Yes Love, Dit merk heeft veel verschillende producten en een aantal van deze producten ga ik voor jullie reviewen. Wat jullie de komende tijd zoal kunnen verwachten zijn:

  • Lip-glosses
  • Oog potlood
  • Foundation
  • oogschaduw pallets
  • Nagellak remover
  • beauty blender

Vandaag wil ik jullie kennis laten maken met het dit merk. Ik review vandaag voor jullie het oogpotlood. De kleur die ik hier van heb is zwart.

Op het eerste gezicht ziet het oogpotlood er erg mooi uit. Het merk heeft een mooi logo, en dit is mooi herkenbaar op het potlood. Het voordeel van dit potlood is dat je hem niet hoeft te slijpen maar je kan hem gewoon uitdraaien. Dit vind ik een voordeel van dit product omdat ik het niet fijn vind om potloden te moeten slijpen.

rustigsamen_img_1928 rustigsamen_img_1939

Tijdens het swatchen had ik het idee dat hij niet echt makkelijk zou aanbrengen maar toen ik het product eenmaal ging gebruiken was hij heel fijn met aanbrengen en gaf hij een mooie zwarte kleur af. Zoals zwart hoor te zijn.

rustigsamen_img_1945

Het oogpotlood kost €1,50 en is te koop op Prijs-Topper.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel, Kennen jullie dit merk al?

 

Dit artikel bevat gesponsorde producten

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *