Product review – Yves Rocher Lavendel

Lieve lezers, vandaag heb ik weer voor jullie een review. Vandaag ga ik de douche gel van Yves Rocher lavendel reviewen. SAM_1728In dit artikel kunnen jullie meer lezen wat ik van de geur vind en van de fles. Lezen jullie mee?

Vandaag ga ik jullie meer vertellen over de douche gel van Yves Rocher. De douche gel die ik vandaag heb is de geur lavendel. De inhoud van de fles is 200ml.

SAM_1728

De fles is breder dan ik gewend ben normaal heb je lange smalle flessen maar dit is een keer wat anders. Hij ligt wel fijn in de hand. En doordat hij niet zo hoog is past hij in ieder kastje en laatje eigenlijk wel. Dit vind ik persoonlijk wel fijn.

SAM_1730

De geur is wel minder sterk dan ik had verwacht, de geur is heerlijk voor in de ochtend, gewoon een rustige subtiele geur om in de ochtend mee wakker te worden. In de ochtend heb ik zelf graag een subtiele zachte geur. En in de avond mag hij van mij wel sterk zijn. De fles is in een zachte paarse kleur de douchegel zelf is doorzichtig

Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden.

Advertentie:

2 Reacties

  1. Lijkt me een heel fijn product! Ik denk dat ik mijn moeder hier ook heel blij mee kan maken. Alles wat maar een klein beetje paars is, vind ze geweldig, haha. Leuk artikel weer meid!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *