Producten die het niet hebben gehaald

Ook ik heb wel eens producten die ik voor jullie wil reviewen en waar ik al foto’s van heb gemaakt. echter komen deze niet altijd in een artikel online. Soms omdat ik ze niet voldoende heb getest, soms omdat ik niet weet hoe ik het artikel moet schrijven. Dit kan door van alles komen. Vandaag wil ik deze artikelen met jullie delen en een korte review erbij geven.

We beginnen dit artikel met twee highlighters van het merk wet n wild. Deze heb ik nu al een tijdje getest en al een aantal keren ben ik bezig geweest om er een artikel over te maken. Echter is dit nooit een succes geworden en vandaar dat ze in deze rubriek zijn beland. 

Bijde highlighters zien er in de verpakking ontzettend mooi uit maar in het gebruik geven ze niet het effect wat je van een highlighter wil. Ik vind dit dan ook zeker geen aanraders. 

Daarnaast heb ik nog een wenkbrauw product van essence, Zelf had ik nog nooit mijn wenkbrauwen bij getekend en wou dit graag een keer proberen, Echter was de kleur totaal niet mooi en paste het niet bij mij. Weet jij een goed merk laat het me dan zeker in de reacties weten. 

Dan heb ik nog een nagellak van het merk Fogan Cosmetics in de kleur 03 dit is een roze kleur. De kleur zelf vind ik erg mooi het kwastje echt niet zo en hierdoor gebruik ik hem eigenlijk nooit. 

Dit lip masker licht nog steeds in de la om eens getest te worden, helaas heb ik hier nog steeds geen tijd voor gehad. inmiddels licht hij er al zolang dat er waarschijnlijk geen artikel meer over online zal komen.

 

Dit zijn een aantal producten die het helaas niet hebben gehaald, Allemaal door verschillende redenen eigenlijk. Wil je over een van de producten toch nog een review? laat het mij dan even weten en dan ga ik proberen om er als nog een mooie review van te maken. 

Lieve lezers, Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lezen van mijn artikel. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om dit eens te lezen. 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *