Product Review – Reinigingsdoekjes Kruidvat

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie een artikel over de reinigingsdoekjes van de Kruidvat. Ik gebruik deze reinigingsdoekjes nu al een paar jaar en vandaag wil ik jullie mijn ervaring hier van delen.sized_SAM_1998

Een paar jaar geleden was ik opzoek naar goede reinigingsdoekjes, veel doekjes reageerde mijn huid best heftig op. Dit komt omdat ik een gevoelige huid heb. Op een gegeven moment kocht ik deze van de Kruidvat. Deze is speciaal voor de gevoelige en droge huid.

sized_SAM_1998

Ook op deze doekjes reageerde mijn huid af en toe. Maar over het algemeen gelukkig niet. Mocht mijn huid er op reageren dan helpt het als ik een nat washandje even op mijn gezicht leg en dan is het zo goed al over gelukkig.

De doekjes ruiken erg fris naar Aloë Vera, Deze doekjes bevatten geen alcohol wat ik ook wel erg fijn vindt moet ik eerlijk zeggen. Ik ben dan ook zeer tevreden over deze doekjes. Ik probeer zo af en toe nog wel andere merken doekjes om te kijken of er één is waar ik wel tegen kan.

sized_SAM_1999

Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hebben jullie ook last van een gevoelige huid? Welke make-up remover gebruiken jullie dat voor?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *