Review – GTST Magazines

Velen van jullie zullen deze zomer wel de gtst magazines hebben gelezen, of er van hebben gehoord. Vandaag vertel ik jullie mijn mening over deze magazines en of ik ze eventueel weer zou halen mochten ze dit weer doen.

Iedereen heeft vast wel gehoord van het gtst magazine die tijdens de zomerstop verscheen. Vandaag wil ik jullie vertellen wat ik van deze magazines vond. Aangezien ik zelf bijna elke avond wel naar gtst kijk vond ik het een leuk idee om deze magazines aan te schaffen. 

Wat ik zeker leuk vond om te lezen was het verhaal van Anton, je gaat met hem als personage terug in de tijd. De tijd voordat hij in meerdijk kwam wonen. Hierdoor kunnen ze nu een nieuwe verhaallijn maken in de serie. Daarnaast kon je ook allemaal weetjes lezen, ging je met acteurs een dagje mee en kreeg je een kijkje achter de schermen. Echter had het magazine ook wel mindere dingen er in staan. Maar zo heeft iedereen zijn eigen mening over bepaalde dingen. Zelf vond ik het wel jammer dat ze eigenlijk zo dun waren. 

Helaas heb ik het vierde deel nog niet aangeschaft en hoop ik dit nog te kunnen doen. Echter vond ik de eerste drie wel erg leuk om te lezen. Wel vond ik het jammer dat er zoveel reclame in stond maar ik snap dat dit ook nodig is. 

Wel had ik gehoopt dat je echt meer zou zien van achter de schermen bv de kleedkamers hoe dingen bewaard worden etc. Dit vind ik persoonlijk leuk om te lezen en te zien. 

Echter al met al zijn het wel leuke magazine’s en denk ik dat er voor iedereen die gtst kijkt het leuk is om te lezen en te hebben. Voor mij is het een soort van hebben ding geworden.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *