Serie Review – The Client List

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Client_List_(TV_series)

Lieve lezers, Vandaag is het tijd voor mijn aller eerste review van een serie. Dit is ook één van de eerste series die ik heb gekeken. De serie die ik heb gekeken is The Client list. In dit artikel vertel ik jullie wat ik van deze serie vond.https://en.wikipedia.org/wiki/The_Client_List_(TV_series)

De afgelopen tijd heb ik de serie The Client list gekeken. Dit is een Engelse serie er is ook een film van maar deze heb ik nog niet gekeken en staat op het lijstje om gekeken te worden.

De serie bestaat helaas maar uit twee seizoenen. Het eerste seizoen bestaat uit 10 afleveringen en het tweede seizoen uit 15 afleveringen. De hoofdpersoon in deze film wordt gespeeld door Jennifer Love Hewitt.

De serie gaat over Riley (Jennifer Love Hewitt), zij is een getrouwde vrouw met twee kinderen. Als haar man zijn baan verliest gaat zij opzoek naar werk. Ze vind werk in een massage salon. Als hij dit hoort is hij plotseling verdwenen. Ze weet niet waar hij naar toe is of waarom.

https://en.wikipedia.org/wiki/Jennifer_Love_Hewitt#/media/File:Jennifer_Love_Hewitt_LF2.jpg

Als ze eenmaal aan het werk gaat komt ze er achter dat er alleen maar mannen komen, deze mannen willen allemaal iets extra’s. Echter naar haar eerste klant gaat ze in gesprek met de eigenaar of dit wel normaal is. Zij legt het hele verhaal uit en het blijkt dat dit normaal is. De fooien die ze krijgen zijn voor hun zelf en hoeven ze niet aan de zaak te geven. Op een gegeven moment besluit de eigenaar dat ze haar zaak wil verkopen. Riley gaat in gesprek om te kijken of zij de zaak over kan nemen. Echter gaat er dan van alles mis.

Ondertussen speelt er natuurlijk nog veel meer af in dit verhaal. Zo wordt ze verliefd op haar zwager. Moet ze de kinderen vertellen waar hun vader is. Komt haar beste vriendin er achter wat voor een werk ze doet. En zo nog heel veel meer.

Ik vond het erg jammer dat de serie maar uit 2 seizoenen bestond. Van mij hadden er nog wel veel meer bij gemogen. Ik heb echt genoten van de serie en kon dan ook vaak niet stoppen met kijken. Dit zegt voor mij genoeg over een serie.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Kennen jullie de serie al? Wat vonden jullie er van? Of lijkt je dit een leuke serie?

Bron Foto’s:
https://en.wikipedia.org/wiki/Jennifer_Love_Hewitt#/media/File:Jennifer_Love_Hewitt_LF2.jpg
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Client_List_(TV_series)

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *