Series die ik kijk

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Client_List_(TV_series)

Sinds ik mijn eerste serie heb gekeken ben ik een beetje om en ben ik toch wel een beetje fan van series. Ik vind het heerlijk om af en toe weg te dromen bij het kijken van een leuke serie. Inmiddels heb ik al een paar series af gekeken en ben ik inmiddels begonnen met een nieuwe serie. Vandaag vertel ik jullie meer over de series die ik heb gekeken en welke ik momenteel aan het kijken ben. 

De eerste serie die ik heb gekeken is de serie client list. Dit is een serie die gaat over een vrouw die gaat werken in een schoonheidssalon. Echter is dit geen normale schoonheidssalon, achter de schermen gebeuren hele andere dingen. Op een gegeven moment neemt zij de salon over en gebeuren er van allerlei dingen.

De tweede serie die ik heb gekeken is de serie pretty little liars. Deze serie is bij iedereen wel bekend en persoonlijk vond ik het een erg leuke serie. 

De volgende serie die ik heb gekeken en nog aan het kijken ben is de serie under the dome. Dit is een serie die gaat over een stad die plotseling onder een koepel komt te wonen. Hierdoor gebeurd er van alles in de stad.

Daarnaast kijk ik nog af toe mee met de serie Prison break. van wat ik nu allemaal heb gezien vind ik het een erg leuke serie en denk ik dat ik hem nog wel eens helemaal ga kijken vanaf het begin. Deze serie gaat over twee broers. één van de broers beland in de gevangenis de andere broer zorgt dat hij ook in de gevangenis komt om samen met zijn broer te kunnen ontsnappen. Echter zijn er mensen die er achter komen en die mee willen. Zodra ze eenmaal vrij zijn moeten ze natuurlijk nog vluchten hier gebeuren van allerlei dingen. Wat precies weet ik niet allemaal omdat ik de serie nog niet helemaal heb gekeken en zo af en toe een aflevering heb gezien.

De serie Riverdale heb ik inmiddels ook gekeken helaas was dit maar één seizoen en moet ik nu wachten tot er een nieuw seizoen komt. De serie vond ik erg leuk om te kijken en vind het jammer dat ik nu moet wachten op nieuwe afleveringen.

Na deze serie ben ik net begonnen met het kijken van de serie teen wolf. Wat ik van deze serie vind weet ik nog niet zo goed. Inmiddels heb ik twee afleveringen gekeken en hieruit kun je natuurlijk nog niet zeggen of de serie leuk is of niet. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Zijn er nog serie’s die jullie mij kunnen aanraden?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *