Series die ik nog wil kijken

Vandaag heb ik voor jullie weer een artikel wat Netflix gerelateerd is. Ik heb inmiddels een lijstje gemaakt met een aantal series die ik nog wil kijken die mij zijn aangeraden. Of deze series allemaal wat zijn dat weet ik nog niet. Inmiddels ben ik helemaal weg van Netflix en vind ik het af en toe heerlijk om daar een leuke serie of film te kijken. Ik heb inmiddels allemaal aanraders gehad en hier heb ik een lijstje van gemaakt. Vandaag wil ik dit lijstje met jullie delen en wie weet hebben jullie nog een aanvulling of kunnen jullie mij  vertellen of deze serie’s echt aanraders zijn. 

  • The americans
  • atypical
  • white collar
  • 13 reasons why
  • the killing
  • mad men 
  • elementary
  • prison break 

Inmiddels heb ik al een aantal leuke serie’s en films mogen zien en heb ik nog genoeg te kijken aangezien het vol staat met films en serie’s.

Dit is een kleine lijst met series die mij zijn aangeraden, hebben jullie nog serie’s die ik moet kijken? of leuke films? aangezien de winter er aan komt en de feestdagen vind ik het heerlijk om leuke films en series te mogen kijken. 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *