Shoplog maand mei

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie mijn eerste shoplog. Ik heb gewinkeld bij de Action, Lidl en de Kruidvat. In dit artikel laat ik jullie zien wat ik sized_SAM_1852heb gekocht. Lezen jullie gezellig mee?

Afgelopen week ben ik een keer heerlijk wezen winkelen bij de action en de kruidvat. Daarnaast heb ik boodschappen gedaan bij de lidl en daar kwam ik ook nog wat leuks tegen. In dit artikel laat ik jullie zien wat ik waar heb gekocht.

Ik ging naar de action want ik had nieuwe notitie boekje nodig, aangezien ik mijne bijna vol heb, Ik kocht daar twee notieboekjes. Een rode en een roze, Daarnaast kwam ik nog twee leuke washitapes tegen. Deze heb ik daarom ook  meegenomen samen met de memoblokjes. Altijd als ik bij de action kom kijk ook altijd even bij de make up. Hier kwam ik een primer tegen en een nieuwe bb creame, Deze producten ga ik voor jullie nog reviewen en kunnen jullie dus binnenkort op mijn blog verwachten

sized_SAM_1838 sized_SAM_1839  sized_SAM_1831 sized_SAM_1833  sized_SAM_1837  sized_SAM_1829 sized_SAM_1835

Daarnaast ging ik nog even naar de kruidvat. Even gewoon rondsnuffelen. Heerlijk vind ik dat. Hier kocht ik een mascara en een oogschaduw basis. Ook deze ga ik voor jullie nog reviewen en kunnen jullie ook binnenkort een artikel van verwachten.

sized_SAM_1849 sized_SAM_1850

Ook moeten er gewoon boodschappen gedaan worden. Ik kwam bij de lidl deze twee leuke notitie boekjes tegen en kon ze dan ook niet laten liggen. Hoe leuk zijn ze.

sized_SAM_1842 sized_SAM_1844

Bedankt voor het lezen van mijn artikel, Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien wat ik allemaal heb gekocht. laat in de reacties weten of jullie vaker een shoplog willen zien

 

 

 

Advertentie:

2 Reacties

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Action Tag |
  2. Product Review – Essence get big lashes |
  3. Product Review – Essence get big lashes – RustigSamen.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *