Sint is aangekomen

Het is zover sint is overal in het land aangekomen, Vanmiddag hebben jullie kunnen zien hoe hij aankwam in Dokkum. Dit jaar heeft de sint er voor gekozen om hier ons land binnen te komen. Daarna komt hij op nog veel meer plaatsen ons land binnen en kunnen alle kinderen zien hoe  hij aankwam in ons mooie landje of in je eigen dorp misschien wel.

Nu de sint en zijn pieten er dan eindelijk zijn kunnen we gaan genieten van deze mooie tijd. Er zullen allerlei activiteiten zijn door het land in het thema van de sint. In vele straten of dorpen zul je pieten tegen komen die pepernoten en snoepgoed uitdelen aan de kinderen. Overal zul je muziek horen van de sint en zijn pieten. Het grootste kinderfeest is eindelijk begonnen.

Vanavond zullen de meeste kinderen voor het eerst hun schoentje zetten met wat lekkers en hun verlanglijstje voor de sint. Zodra de kinderen dan lekker liggen te slapen komt de sint en zijn pieten een cadeautje brengen voor de kinderen. Wanneer de kinderen in de ochtend wakker worden zullen ze vol enthousiastme willen kijken wat sint dit jaar voor hun heeft gebracht

Persoonlijk vind ik dat hij erg leuke nummers maakt voor deze periode, maar niks gaat natuurlijk boven de oude nummers van vroeger. Deze blijven toch mijn favoriet rond deze tijd.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel, Ik wens jullie heel veel plezier deze periode en geniet van alle mooie dingen om je heen.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *