Sinterklaas films

Hoe leuk is het om samen met de kinderen een leuke film te kijken over sinterklaas en zijn pieten, maar er is zoveel keus welke film moet je nu eigenlijk gaan kijken. Welke films zijn nu eigenlijk echt leuk. Ik heb een aantal leuke films voor jullie uitgezocht die ik jullie wil aanraden om te kijken. 

Een van de films is een echte klassieker namelijk de film Bennie Stout deze film heb ik nu al meerde malen gezien en dit blijft toch wel een van de leukste films, of kinderen deze film nog echt leuk vinden durf ik niet te zeggen maar ik vind het zeker een aanrader om deze te kijken. 

Daarnaast heb je natuurlijk nog ontzettend veel echte kinderfilms die je kunt kijken. De nieuwste film die momenteel draait in de bioscoop is de film sinterklaas en het gouden hoefijzer. Deze film heb ik niet gezien maar aan de trailer en alles te zien ziet hij er wel erg leuk uit en is dit natuurlijk ook erg leuk om samen met de kinderen naar de bioscoop te gaan.

Nu heb ik nog een paar wat oudere films die ook leuk zijn om te kijken en die ik jullie zeker kan aanraden.
Natuurlijk heb je de serie de club van Sinterklaas dit vind ik allemaal stuk voor stuk erg leuke films en series waar kinderen zich echt in in kunnen leven. Maar dit zijn niet de enige films die ik jullie kan aanraden voor de aller kleinste is er de film kleine klaas en zandkasteel sinterklaas. 

Voor de volwassenen onder ons is er natuurlijk ook nog een sinterklaas film genaamd sint. Deze film heb ik zelf nog nooit gezien omdat het een horror film is en ik niet zo van deze genre houd. Des al niet te min is het wel leuk om deze te kijken rond deze periode als je van deze genre houdt. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Ik hoop dat jullie tot nu toe een leuke sinterklaas hebben en geniet vooral nog van deze tijd want voor je het weet is hij voorbij

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *