Sinterklaas -Schoen Cadeau’s

https://nl.wikipedia.org/wiki/Sinterklaas

Aankomende zaterdag komt de sint al weer ons land vergezellen met zijn bezoek. Ik vind dit persoonlijk één van de leukste tijden van het jaar. Al die kinderen die zo enthousiast zijn en er echt naar uitkijken. Voor de kinderen is deze tijd van het jaar echt spannend want wat zal de sint en zijn pieten komen brengen in hun schoentje. Vandaag heb ik voor jullie een aantal leuke tips/ideeën

Zaterdag is de grote dag, eerder keek ik altijd de intocht van sinterklaas helaas heb ik daar de afgelopen jaren geen tijd meer voor en moet ik dit feest helaas missen. Echter blijf ik het wel ontzettend leuk vinden om er mee bezig te zijn en te kijken wat er zoal om mij heen gebeurd met de kinderen die vol enthousiasme deze tijd tegemoet gaan.

Vandaag deel ik een aantal leuke cadeaus voor de kleinste onder ons. Want wat moet je nu eigenlijk op je verlanglijstje zetten voor de sint. Ik heb geprobeerd om voor zowel jongens al meiden een leuk lijstje te maken. Natuurlijk kunnen een aantal dingen ook voor allebei.

Meiden:
– NumNoms
– L.O.L Surprise ballen
– Barbies
– Poppen kleding of attributen
– Ty Beanie Boo
– Meiden Lego
– Fischer Price

Jongens: 
– toet Toet auto’s
– Fisher price speelgoed
– Lego
– Duplo
– Auto’s
– Tractoren 

Gezamenlijk:
– Knutsel Spullen 
– Stickers
– Kleur spullen
– Leesboeken
– Cd’s
– Dvd’s

Eigenlijk kun je van alles wel halen voor in de schoen, veel dingen kun je zo duur maken als je eigenlijk wil. Bijvoorbeeld lego je hebt zowel kleine pakketjes als grote, ik zou dan een kleine als schoen cadeau vragen en een grote voor pakjes avond. Ik vond het erg leuk om alle folders eens door te kijken en me te verdiepen in al het speelgoed wat er op de markt is. Ik heb ontzettend veel leuke dingen gezien en zal binnen kort een leuk artikel maken met cadeau’s die je kunt vragen voor pakjesavond want ook voor deze avond heb ik ontzettend veel leuke dingen gezien. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel, Is bij jullie de sfeer van sinterklaas al voelbaar? 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *