Sunshine Blogger Award

Door Demi ben ik genomineerd voor de Sunshine Blogger Award. Het leek mij leuk om de vragen die zij heeft bedacht voor jullie te beantwoorden. 

Er zijn een paar regels waar je, je aan moet houden tijdens deze award en dat zijn de volgende regels:

  • Bedank de blogger die jou genomineerd heeft en tag haar in je blogpost
  • Beantwoord de 11 vragen die de blogger voor jou heeft opgesteld
  • Nomineer zelf 11 bloggers om deze Award te ontvangen en stel ze 11 vragen
  • Som alle regels op en plaats het logo van de Sunshine blogger Award in je blogpost

Lieve Demi, Ontzettend bedankt voor het nomineren voor deze award. 

1. Welk muziekgenre maakt echt het beest in je los?
Wat versta je in het beest in je los. Ik kan genieten van elke muziek. Zo heb ik momenten dat ik echt kan genieten van Nederlands talig. Maar ook heb ik dagen dat ik liever naar nightcore, country of carnavals krakers luister. Eigenlijk luister ik alles wel op klassieke muziek na. 

2. Wie/wat doet jouw hart smelten?
Natuurlijk mijn vriend maar ook mijn katten. Ik ben dol op mijn twee katten ondanks dat ze ontzettend ondeugend zijn, zijn ze ook twee hele lieve schatjes.

3. Waar mag men je nu echt NIET voor wakker maken ’s nachts?
Voor onzin. Ga mij niet voor de lol wakker maken of om iets kleins/lulligs te zeggen. Mijn nachten bestaan vaak maar uit 3 uur soms iets meer soms iets minder die uren slaap ik graag haha.

4. Welk genre films vermijdt je echt?
Ik heb een hekel aan horror films. Op de één of andere manier krijg ik vaak nachtmerries van deze films of blijf ik gewoon wakker liggen omdat ik niet kan slapen. 

5. Tegen welke leeftijdsfase zie je op?
Mmm dat is een lastige. Elke leeftijdsfase heeft zijn voor en nadelen. Persoonlijk denk ik dat vanaf mijn 50e alles minder interessant zal worden en daar zie ik dan toch wel een beetje tegen op. 
 
6. Wat zou je doen als je van het andere geslacht was?
Als eerste een andere baan zoeken haha. Als man zijnde krijg je veel sneller een baan. Daarnaast lijkt het me ook voor een dag wel leuk om eens echte mannen dingen te doen. Hun leven is een stuk makkelijker dan die van een vrouw, denk maar eens aan het feit dat mannen overal kunnen plassen. Overal zijn voor hun voorzieningen terwijl wij vrouwen het maar moeten ophouden. Maar ik zou nooit een man willen zijn haha ik ben blij met het feit dat ik een vrouw ben.

7. Welke namen vind jij echt afschuwelijk voor een kind en/of dier?
Dat is een lastige, Een naam voor een dier of een kind is vaak typerend voor het kind of dier. Een naam kies je bewust en denk je goed over na. Altans zo bekijk ik het. Elke naam heeft zijn eigen sharme. Echter zou ik niet snel kiezen voor de ouderwetse namen als bijvoorbeeld mien. Het is niet dat ik wat tegen heb op deze namen hoor maar ik vind ze persoonlijk niet meer bij de tijd passen. 

8. Welk lettertype vind jij fijn?
Doe mij maar gewoon normaal. Hierdoor is het ook makkelijk leesbaar voor anderen. Echter vind ik sier letters ook wel erg mooi maar deze moeten er wel echt bij passen.

9. Welke kleurencombinatie is hemels?
Wit met licht grijs of Heel zacht roze. Deze kleuren samen vind ik ontzettend mooi en rust gevend. 

10. Wat kan echt niet op een eerste date?
Genoeg. Het lijkt me toch verstandig om op de eerste deed gewoon lekker te kletsen en leuke dingen te doen. Leer elkaar kennen. Dat is het belangrijkste. 

11. Wat is je grootste ergernis tijdens het reizen/in het verkeer?
Waar zal ik beginnen. Een paar ergernissen zijn toch wel mensen die zo van de stoep de straat op fietsen. Mensen die zonder licht rijden of fietsen in het donker. Mensen die niet door rijden. Geen knipperlicht. Mensen die bumperkleven. Doe dit vooral niet bij mij want ik laat het gas gewoon lekker los en ga extra langzaam rijden om je te treiteren. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Ik ga voor deze Award niemand nomineren. Maar wil jij graag mee doen. Dan mag je de vragen natuurlijk gewoon overnemen. 

Advertentie:

2 Reacties

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *