Tag – Ik als Blogger

Lieve lezers vandaag heb ik voor jullie de Tag ik als blogger. Afgelopen maand ben ik door Carolien genomineerd omTYIC_Player_Badge_zpsd484d2b0 deze tag in te vullen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om deze tag te lezen.

Zoals jullie hebben kunnen lezen ben ik genomineerd voor de ik als blogger tag.Ik ben voor deze tag genomineerd door Carolien. In deze tag hoop ik jullie wat meer over mij als blogger te vertellen. De tag is voor de mensen die ik hier onderaan in de laatste vraag nomineer.  Hierbij horen de volgende vragen. Deze ga ik voor jullie proberen zo goed mogelijk toe te lichten.

Waar haal jij de meeste inspiratie vandaan?
Dat is een lastige vraag. Eigenlijk overal wel vandaan. Ik kijk naar de dingen die ik leuk vind en wat ik daar eventueel mee kan, kan ik daar een artikel over schrijven? Zo ja wat kan ik daar over schrijven?

Wat eer of drink jij tijdens het bloggen?
Ik eet niet zo heel vaak tijdens het bloggen. Als ik s avonds laat blog, net als nu ik dit artikel aan het typen ben wil ik nog wel eens chips of iets er bij pakken. wat betreft drinken pak ik meestal een blikje energie. Af en toe wil ik ook nog wel eens een heerlijke kop thee er bij pakken.

Wat is het meest waardevolle dat jij als blogger hebt geleerd?
Dat is een lastige vraag, ik ben nu net twee maandjes bezig met bloggen en leer nog elke dag. Wat ik wel erg belangrijk vind is dat ik het leuk moet vinden om er over te typen en er mee bezig te zijn. Ik heb wel eens gehad dat ik geen zin had en dan een artikel aan het typen ben dit word dan zo waardeloos dat ik gewoon opnieuw begin op het moment dat ik er zin in heb.

Wat is voor jou het beste moment om te bloggen?
Dat is erg verschillend. ik blog als ik daar zin in heb en weet wat ik wil gaan typen voor jullie. Dit kan dus ieder moment van de dag zijn.

Wat zou je nog willen bereiken als blogger?
Ik wil graag toch wel iets groter worden, maar ik weet ook dat dit tijd nodig heeft. Ik hoop dat ik in de toekomst nog veel artikelen voor jullie mag schrijven en ik dit nog altijd met plezier voor jullie doe.

Voel jij je vaak onzeker na het publiceren van een artikel?
Onzeker vind ik een groot woord. Ik vind het wel spannend. Vooral de eerste moment ik moest erg aan het idee wennen. En vond het spannend om te zien hoe mijn omgeving hier op zou reageren. Gelukkig zijn ze allemaal positief en vinden ze het leuk dat ik dit ben gaan doen.

Heb jij veel contact met collega bloggers?
Nee nog niet, maar dit moet langzaam groeien vind ik. Andere bloggers hebben hier ook hard voor gewerkt dus waarom ik niet? Het moet niet allemaal komen aanwaaien natuurlijk.

Wat voor een muziek of welke tv zenders heb jij het liefst aan onder het bloggen?
Ik luister meestal Nederlands talige muziek of Duitse muziek. Hier word ik altijd vrolijk van en dat vind ik wel fijn tijdens het bloggen. Soms word ik wel eens afgeleid door een nummer maar dat vind ik niet erg.

Op welke dag ontstaan bij jou de meeste artikelen?
Dit is afhankelijk van wanneer ik aan het bloggen ben en hoeveel tijd ik heb. Soms typ ik maar één artikel maar soms ook wel drie of vier. Ik hoop dat als straks het mooie weer er weer aan komt het allemaal wat makkelijker gaat.

Waarom zou iemand een blog moeten starten?
Als iemand erg van schrijven houd is dit een ideaal platform om heerlijk te schrijven. Je moet het wel leuk vinden om te doen, en het willen delen met iedereen.  Als je een blog wil starten moet je er wel over hebben nagedacht en het ook echt willen. Het is niet iets wat je zomaar even kan doen.

Wie zou jij willen vragen deze tag ook in te vullen?
dit vond ik wel een lastige vraag want wie kan ik hiervoor nu eigenlijk nomineren? Ik heb gekozen voor een blogster die mij volgt via bloglovin. KoreanBeautyNL 

 

 

 

 

 

 

Advertentie:

2 Reacties

  1. Leuk ingevuld meid! Tip; reageer op andere blogs dan zul je iets meer opvallen en krijg je ook vanzelf meer bezoekers!

    En het belangrijkste; als jij het maar leuk vind om te doen!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *