Het proces van een Tatoeage

Lieve lezers, Vandaag neem ik jullie mee in het proces van ontwerpen tot eindresultaat. Echter heb ik in het beginwhatsapp-image-2016-10-24-at-20-41-10 geen foto’s gemaakt maar hoop ik jullie toch een beetje een beeld te kunnen geven van het proces dat heet het ontwerpen van een tatoeage.

Ik kreeg een jaar geleden de vraag van mijn broer of ik een tatoeage voor hem wou ontwerpen. Dit leek mij erg leuk om te doen en aangezien ik eigenlijk toen werkloos was vond ik dit ideaal om te doen. Ik zat hele dagen thuis en kon mij soms best vervelen.

Natuurlijk is de eerste vraag die je stelt. Wat moet het worden ongeveer. Wat heb je in gedachten. Het enige wat het was, was dat het de tekst carpe diem moest zijn. Dan kom je wel aan het denken wat kan ik maken. Wat is mooi voor een jongen.

https://www.google.nl/search?q=tatoeage+carpe+diem&espv=2&biw=1366&bih=662&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiNvvXJ-KPQAhXF3CwKHb-UDmQQ_AUIBigB#tbm=isch&q=carpe+diem&imgrc=uX31Pr-nBtv0PM%3A

Ik heb voorbeelden gezocht op internet. Bovenstaande foto was mijn inspiratie. Voor het ontwerpen. Ik heb veel dingen over genomen maar toch ook anders gemaakt. Het moest natuurlijk wel iets zijn dat ik had gemaakt.

Zo is het begonnen en na de eerste opzet was hij eigenlijk al tevreden maar ik niet. ik vond het niet strak en mooi genoeg. Dus ik ben verder gegaan met tekenen en heb hem zo strak mogelijk gemaakt dat ik kan.

whatsapp-image-2016-10-24-at-20-40-44

Nu iets meer dan een jaar is het zover. Hij staat op zijn arm. De tatoeëerder heeft hem precies zo gezet als ik had getekend. Elk kronkeltje etc heeft hij over genomen. Dit wou mijn broer namelijk heel graag. onderstaande foto is een foto van net voordat ze begonnen met tatoeëren. Zelf kon ik er helaas niet bij aanwezig zijn. De foto’s zijn gemaakt door mijn broer zelf.

whatsapp-image-2016-10-24-at-20-42-21

Toen hij er op stond heeft mijn broer samen met de tatoeëerder er voor gekozen om nog iets schaduw aan te brengen om hem nog iets mooier te maken. Ook de schaduw heeft hij in mijn stijl gedaan. Had ik een kronkeltje dan heeft hij die er ook ingezet.

whatsapp-image-2016-10-24-at-20-42-20 whatsapp-image-2016-10-24-at-20-41-10

Bovenstaande foto’s zijn het eind resultaat. Hier was hij net klaar met het tatoeëren. ook deze foto’s zijn door hem zelf gemaakt. Persoonlijk ben ik er erg tevreden over en is hij onwijs mooi geworden. Natuurlijk vind ik het gebaar van mijn broer ook heel mooi. Want zo ben ik altijd bij hem. En heeft hij iets dat is ontworpen door zijn zusje.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat vinden jullie van het eind resultaat? Zouden jullie die ik doen voor familie?

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *