The First Purge 2018

Vorige week maandag ben ik sinds lange tijd weer eens naar de bioscoop geweest. The first purge was uitgekomen en deze film wouden we graag kijken. En aangezien we al een lange tijd niet meer naar de bioscoop waren geweest vonden we het wel leuk om deze te gaan kijken

Er zijn inmiddels al een aantal delen van the purge uit. In deze film nemen ze je mee naar hoe het eigenlijk is ontstaan. Hoe is de eerste keer verlopen en wat gebeurde er precies met de mensen.

De film speelde zich af in een district van Newyork. Namelijk staten Island de meeste mensen zagen het eigenlijk niet zitten maar veel bleven er wel deze avond. Dit omdat ze een veilige plek wilden creëren voor meerdere mensen of omdat ze toch mee gingen doen aan het experiment, dit omdat ze er voor betaald werden. Echter wist niemand wat het precies inhield en wat hen te wachten stond. Maar omdat de meeste mensen hier arm zijn doen ze eigenlijk alles om makkelijk geld te verdienen.

Op de avond zelf was er een groep die er op een gegeven moment achter kwam dat er iets niet klopte. De overheid had namelijk mensen ingehuurd om te moorden. Toen deze groep dit ontdekt hadden wouden zij deze mensen vermoorden om hun stad te beschermen. 

Persoonlijk vond ik deze film minder mooi dan de voorgaande delen. Ik zou het dan ook niet aanraden om deze in de bios te gaan kijken maar te wachten tot je hem gewoon thuis op de bank kan kijken. Want de prijs van de bios vind ik hem zeker niet waard. Als ik dit eerder had geweten was ik niet gegaan. Ik had dan liever mijn geld besteed aan een andere leuke film. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hebben jullie de film al gezien? zo ja wat vonden jullie er eigenlijk van?

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *