Tijd te kort

Soms heb je van die momenten dat je tijd tekort komt. Momenteel heb ik dit zelf helaas ook. Ik kom amper nog toe aan het huishouden etc. Hoe dit komt kunnen jullie lezen in dit artikel.

Momenteel ben ik weer aan het werk gelukkig. Ik werk op het moment 40 uur in de week. Als ik dan in de avond thuis kom, moet ik nog eten maken bezig voor mn blog etc. Maar ook heb ik nog andere dingen die ik moet doen. Door dit alles ben ik momenteel echt weer zoekende naar een ritme waardoor alles weer een beetje normaal gaat lopen.

Daarnaast ga ik binnenkort nog op vakantie. De laatste dingen moeten hiervoor nog gedaan en geregeld worden of gekocht. Dit probeer ik ook nog enigzinds te plannen zodat dit allemaal gewoon netjes rond is. Zelf kan ik er niet tegen als ik het laatste weekend nog alles moet kopen en doen etc. Gelukkig heb ik aankomend weekend een dagje weg gepland en hoop ik dan zoveel mogelijk al te kunnen kopen. Zodat dit maar vast in huis is en mij dit een beetje rust geeft.

Echter vanaf oktober beginnen ze bij onze flat met een renovatie. Dit zorgt ook voor genoeg dingen die we moeten doen en regelen. Gelukkig hebben we nog even voordat ze echt bij onze woning zijn. Maar toch moet er al van alles geregeld worden. Veel hebben we voor nu gelukkig rond. Maar ik denk dat ik na mijn vakantie ook hier toch mee bezig moet gaan.

Liefs,

Rowenia

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *