Tijd voor Kerst

Vandaag is het zes december, de sint heeft inmiddels het land verlaten en nu is het tijd om de kerst in huis te halen. Ik ben zelf helemaal fan van kers. Hoe heerlijk is het om je huis in de kerst sfeer te maken. De kerstboom op te zetten en het huis te versieren. 

Het echte kerst gevoel kan nu toch echt beginnen nu de sint het land heeft verlaten. De kerstboom mag eindelijk opgezet worden. Deze gaat dan ook deze week opgezet worden bij mij. Ik hoop dat ik er aan denk om foto’s te maken zodat ik jullie mee kan nemen in het proces van mijn huis kerst klaar maken. 

Bij mij komt niet alleen de kerstboom te staan maar maak ik ook een kerst dorp. Dit vind ik zelf ontzettend leuk en het staat zo gezellig. Verder vind ik het ontzettend leuk om overal kaarsen aan te steken en het huis echt gezellig te maken. Ook van het proces van het opzetten van mijn kerstdorp wil ik voor jullie ene artikel maken. Echter vergeet ik nog wel eens om tussendoor foto’s te maken maar ik hoop dat het dit jaar goed gaat.

Maar voordat alle kerst items het huis kunnen betreden zou ik toch echt het een en ander moeten verplaatsen in huis. Echter is dit geen probleem maar dit zal wel even duren natuurlijk. Dit aangezien ik al bezig ben met een kleine verhuizing in huis en dit eerst rond moet zijn voordat ik voor kerst bezig kan. Ik hoop eind van de week bezig te kunnen voor de kerst zodat het dan eindelijk echt gezellig kan worden in huis. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wanneer mag bij jullie de kerstboom zin intrede doen in het huis?

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *