Tv programma Utopia

Overal in het nieuws is het wel geweest. Utopia stopt en er is een doorstart. Zelf kijk ik vanaf het begin al utopia. Het is echter niet zo dat ik er echt voor thuis blijf en als ik het een keertje mis vind ik het ook niet zo erg. Maar als ik dan toch thuis ben vind ik het wel heerlijk om te kijken. Wat ik er zo leuk aan vind en wat ik van de finale vind kun je hier onder lezen.

Eigenlijk vanaf aflevering 1 kijk ik al naar Utopia. Het eerste jaar blijf ik één van de mooiste jaren vinden. De mensen die er toen in zaten en wat ze toen deden sprak mij het meeste aan. Het laatste jaar vind ik persoonlijk het minste. Dit omdat alles draait om geld en luxe. Het afgelopen jaar draaide het in mijn ogen niet meer om een ideale samenleving maar alleen om het geld verdienen. 

Een aantal van de inwoners die er dit laatste jaar in hebben gezeten vond ik er niet thuis horen. Natuurlijk waren er ook een aantal waarvan ik vond dat ze er wel hoorden en het ook goed deden. Deze probeerden er nog wel een ideale samenleving van te maken en stonden hier ook voor. 

Inmiddels zijn de laatste dagen bezig en vind ik zelf dat er geen echte Utopiaan meer inzit. Dit door hun gedrag en doen en laten. In de vorige jaren dat bijvoorbeeld Ivan en Bas er in zaten vond ik dat ze veel meer een hart voor Utopia hadden dit hebben ze naar mijn gevoel dit jaar totaal niet meer. Daarnaast vind ik de twins ook geen Utopianen hun leven draait alleen om luxe elkaar en hoeveel geld ze kunnen verdienen en uitgeven. 

Dan hebben we Mehmet nog. Tja hij is als laatste binnen gekomen en naar mijn gevoel heeft hij ook geen echt hart voor Utopia, Dit heeft hij echter ook nooit gezegd. Hij doet puur mee voor het sociale experiment. Echter als ik tussen hen moest kiezen wie er wint vind ik dat hij moet winnen. Puur omdat ik het de rest niet gun en ik het ook wel een stunt vind als de gene die het laatst binnen is gekomen wint. 

Voor mij waren zowel Romy als Cemal twee echte Utopianen die in mijn ogen hadden moeten winnen. Helaas hebben zij de finale niet gehaald.

Of ik naar Utopia 2 ga kijken dat weet ik nog niet. Ik denk dat ik in het begin wel zal kijken om te kijken wat er zoal gebeurd maar of ik blijf kijken dat durft ik niet te zeggen. De tijd zal het leren. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Kijken jullie naar utopia? 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *