Unboxing – Beauty kerstpakket

Lieve lezers, Afgelopen week kreeg ik van Carolien het beauty kerstpakket binnen. Deze had ik gewonnen bij haar. En deze wou ik graag met jullie delen.img_2731-12

Vandaag heb ik een soort van unboxing voor jullie. Afgelopen week mocht ik het beauty kerstpakket in ontvangst nemen die ik had gewonnen bij liefscarolien.nl In dit artikel wil ik jullie laten zien hoe het pakket er uit zag toen ik hem mocht ontvangen en wat er allemaal in zat.

Van een aantal producten zullen er de komende maanden een review online komen. Ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden om te zien wat er in het pakket zit als dat ik het vond. Ik heb dit pakket met veel plezier geopend. En ben er heel erg blij mee.

Lieve Carolien. Bedankt voor dit prachtige kerstpakket.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat vinden jullie van de producten?

img_2731-12 img_2741-17 img_2755-20 img_2760-23 img_2768-27 img_2771-29

Advertentie:

2 Reacties

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *