Update Vrijwilligerswerk

We zijn nu al een aantal weken bezig op mijn vrijwilligers werk. De eerste werkjes zijn al klaar en de kinderen zijn al druk bezig met de wat grotere dingen maken. Vandaag geef ik jullie weer een kijkje in mijn vrijwilligers werk. 

Nu de eerste kleine werkjes klaar zijn vinden de kinderen het ontzettend leuk om met de grote zaag bezig te mogen. De eerste werkjes zijn al vol in de maak en sommige schieten al aardig op. Je kunt vaak al zien wat het word. Dit jaar hebben we ook sinds lange tijd weer twee meiden die gezellig mee doen. Vorig jaar hadden we er een en de jaren er voor hebben we een tijd geen meiden gehad. Dit geeft ook weer leuke dingen om te maken want met de meiden kun je echte meiden dingen maken. 

 
Door middel van de bovenstaande mandjes kunnen we veel dingen uit elkaar houden. De kinderen hebben per twee een mandje waar in ze kleine dingen en hun bouwtekeningen kunnen bewaren.

We hebben dit jaar weer veel nieuwe kindjes deze maken bijna allemaal een vogelhuisje op het moment. De kinderen die er al iets langer zitten zijn bijvoorbeeld bezig met een Vrachtwagen, een schuur een dubbel vogelhuisje. Veel kinderen zijn ook bezig geweest om iets te maken voor kerst. hier heb ik niet echt foto’s van kunnen maken omdat het nog al druk is en ik niet zomaar mijn camera er bij kan pakken natuurlijk. 

Maar ondanks dat heb ik toch een paar leuke foto’s kunnen maken afgelopen vrijdag. en hoop ik dat ik jullie een klein idee kan geven van hoe het er momenteel aan toe gaat. 

Lieve lezers bedankt voor het lezen van mijn artikel. Doen jullie zelf ook aan vrijwilligers werk? of zou je dit graag willen doen?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *