Vakantie voorbij

De laatste week van December had ik vrij ik dacht even een weekje bijtanken na alle drukte en tussen alle drukte door. Echter was dit niet helemaal het geval Wel heb ik een ontzettend leuke week gehad. We hadden natuurlijk de kerstdagen hierover heb ik een artikel voor jullie gemaakt. Maar dit was niet alles. vandaag neem ik jullie even mee terug naar mijn weekje vakantie. 

Mijn vakantie begon op zaterdag 23 december. Ik hoefde deze dag gelukkig al niet meer te werken. Ik kon deze dag mooi gebruiken om mij voor te bereiden op de komende drukke feestdagen. Op kerst avond deden wij niet zo heel veel maar waren wij gezellig met zijn tweeën. Eerste kerstdag bij mijn ouders en tweede kerstdag gewoon thuis met mijn zwager. over deze twee dagen hebben jullie al kunnen lezen hoe het was. 

De woensdag was een rustig dagje en was het opruimen van het huis aan de beurt. Even al het afval weg gooien stofzuigen dat soort dingetjes. Want na de feestdagen was het toch wel een rommeltje geworden. Alle cadeautjes werden netjes op zijn plek gelegd en toen was het verder die avond lekker niks doen. De donderdag heb ik gebruikt om bezig te gaan voor mijn blog want ik moest nog een paar artikelen maken en een paar foto’s invoegen. 

De vrijdag ochtend was ik lekker thuis en in de middag ben ik naar mijn ouders gegaan om daarna met mijn moeder te gaan winkelen in Duitsland. Hier ben ik nog even bij de dm geweest en heb ik nog een paar leuke dingen gehaald. Daarnaast heb ik ook gewoon de boodschappen gedaan die nog gedaan moesten worden en toen was het rond half 6 toen wij weer naar huis reden. In de avond heeft mijn vriend mij opgehaald zodat ik mijn auto bij mijn ouders kon laten staan voor oud en nieuw. Dit zodat ik zeker wist dat er niks mee kon gebeuren. De Zaterdag heb ik lekker uit geslapen en heb ik een dagje achter de tv en playstation doorgebracht. 

Op oudjaarsdag zijn wij in de middag naar mijn ouders gegaan omdat wij daar oud en nieuw gingen vieren. We zijn hier tot ongeveer half 2 in de nacht gebleven en zijn toen weer richting huis gegaan. Gelukkig had ik 1 en 2 januari nog vrij om van deze nacht bij te komen en in huis de eerste kerst spullen weer op te ruimen en de woonkamer zo goed als normaal weer te maken. 

Inmiddels is het al weer 10 januari nu jullie dit lezen en ben ik weer druk aan het werk en zijn mijn dagen weer als vanouds.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hadden jullie ook vakantie of moesten jullie gewoon werken?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *