Vakantieweek – De Camping

Lieve lezers, Deze week staat mijn blog in het teken van mijn vakantie. Afgelopen week ben ik een weekje heerlijk op vakantie geweest naar Luxemburg en hier heb ik een paar leuke plekken bezocht die ik graag met jullie wil gaan delen.RustigSamen_IMG_0984

Afgelopen week was het zover, ik ging een weekje op vakantie naar Luxemburg. We zijn al eerder naar Luxemburg geweest en dit vonden wij een erg mooi land en besloten om dit jaar weer hier naar toe te gaan. Wij zaten in het plaatsje Reisdorf. Dit is een klein plaatsje bij Vianden en Diekirch.

Swisky_IMG_4509

Wij zijn met de tent op vakantie geweest en zaten op een erg leuke camping genaamd Camping de la Sure. De camping ligt aan de rivier de Sauer. Ze zitten nog wel volop in een verbouwing maar hier heb je geen last van. Hier werken ze alleen aan buiten het seizoen om. Elke keer als je weer komt zie je echt verbetering en vooruitgang. De camping wordt erg mooi en de plannen die ze hebben maakt het alleen maar mooier.

Wat mij wel opviel was dat er veel Nederlanders waren op de camping. Dit heeft wel zijn voordelen hoor. Zo kun je nog eens een leuk praatje maken met je buren en kom je toch wel van alles te weten. Zo merk je ook dat de mensen eigenlijk allemaal andere interesses hebben op vakantie. En zo kun je van alles doen om er achter te komen wat je zelf eventueel ook erg leuk vind om te doen.

RustigSamen_IMG_1342 RustigSamen_IMG_0984 RustigSamen_IMG_1312

In de komende artikelen deel ik met jullie een wandelen route die in het teken staat van de tweede wereld oorlog. Met mooie dingen die er nog van over zijn. Daarnaast heb ik nog een leuk artikel over de Mullerthal Trail. Dit is een erg mooi natuur gebied.

RustigSamen_IMG_1043

En tot slot komt er nog een extra artikel online deze week waarin ik mijn 1e ervaring met jullie deel over het maken van nachtfoto’s.

Of ik nog eens andere campings wil bezoeken? ja zeker, ik heb een hele mooie camping ontdekt in Frankrijk deze heet camping cote de nacre. Dit is een camping waar ik zeker eens naar toe zou willen gaan. Deze camping bied zoveel meer dan ik gewend ben, ontzettend mooi zwembad met onder andere glijbanen, het is een camping waar jong en oud zich heel goed kan vermaken voor mijn idee. Ik denk zeker dat het gezinnen aan zal trekken met jonge kinderen en jongeren.

Toevallig was Carolien van LiefsCarolien.nl ook in deze omgeving op vakantie, en zal zij deze week ook een aantal artikelen plaatsten over haar vakantie. Ben jij  nu benieuwd wat er nog meer te doen is en wat haar ervaring is neem dan zekeren een kijkje op haar blog.

Heel erg bedankt voor het lezen van mijn artikel. Zijn jullie al eens op vakantie geweest in deze omgeving? Was zijn zeker aanraders voor een eventuele volgende keer?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *