VakantieWeek – Mullerthal Trail

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie al weer het derde artikel van de vakantie week. In dit artikel neem ik jullie mee naar de Mullerthal Trail.Swisky_IMG_4996

In dit artikel neem ik jullie mee naar de Mullerthal trail. De Mullerthal Trail is een bos in de buurt waarbij je van alles kunt zien. De route die je kunt lopen bestaan uit meerdere delen. Zo kun je kiezen wat je wil zien en hoef je niet de totale route van ongeveer 112 km te lopen. Helaas was het deze dag 30+ graden waardoor het helaas te warm was om overal naar toe te gaan. Wel zijn we naar een waterval geweest genaamd Schiessentümpel. Echter had ik deze dag mijn camera niet meegenomen achteraf erg dom natuurlijk. Gelukkig maakt mijn vriend ook graag foto’s en had hij wel zijn camera meegenomen waardoor ik toch nog een paar leuke foto’s voor jullie heb kunnen regelen.

Swisky_IMG_4977 Swisky_IMG_4982  Swisky_IMG_5001

Neem ook een kijkje op de blog van Carolien van LiefsCarolien.nl Zij was tijdens haar vakantie toevallig in de buurt van mijn vakantie. Op haar blog kun je deze week ook een aantal mooie artikels lezen over bezienswaardigheden in de buurt.

Swisky_IMG_5012

Dit artikel is helaas iets korter geworden dan ik had gehoopt puur omdat we niet naar andere plekken van Mullerthal Trail zijn geweest door de warmte.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *