Visitekaartjes

Lieve lezers, afgelopen week kwam er een pakketje binnen. In dit pakketje zat voor mij een erg leuke verassing. Zoalssized_SAM_1958 jullie al kunnen lezen in de titel, heb ik visite kaartjes binnen gekregen voor mijn blog.

Deze visite kaartjes kreeg ik als verassing van mijn vriend binnen. Ik vind de kaartjes persoonlijk erg mooi. Ze zijn mooi donker grijs, met roze tekst. De tekst is een beetje glimmend waardoor het een mooi effect geeft als je de kaartjes beweegt.

sized_SAM_1965

Aan de voorkant staat mijn website naam en waar mijn naam voor staat. Wil je meer weten over mijn naam kijk dan even op de pagina Mijn Blog. Hier heb ik beschreven waar mijn blog voor staat.

De achterkant van de kaartjes zijn helemaal wit met een QR Code. Als je deze code scant met je mobiel dan kom je gelijk uit op mijn site. Dit vind ik wel een leuke en mooie toevoeging.

Echter was het wel lastig om ze mooi op de foto te krijgen, Dit kun je misschien ook wel zien aan de foto’s, door dat ze glimmend zijn krijg je snel een weerkaatsing van het licht.

sized_SAM_1970

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat vinden jullie van de visitekaartjes?

sized_SAM_1978

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *