VrijwilligeVrijdag – Nationale Ouderenfonds

https://www.ouderenfonds.nl/
https://www.ouderenfonds.nl/

Lieve lezers, het is weer vrijdag en dat houd in dat ik weer een vrijwilligevrijdag heb. In dit artikel wil ik jullie meer vertellen over het national

https://www.ouderenfonds.nl/

e ouderen fonds. Lezen jullie gezellig mee?

Deze maand heb ik een nieuwe rubriek op mijn blog, vrijwilligevrijdag. Dit houd in dat er op elke vrijdag een artikel online komt over instanties die werken met vrijwilligers. Deze instanties verdienen voor mijn gevoel wel iets meer aandacht. Puur om het werk dat zij doen. vorige week stond het eerste artikel online over de dierenambulance. Deze week wil ik jullie graag meer vertellen over het nationale ouderenfonds.

Eigenlijk word de nationale ouderenfo

nds tegenwoordig best veel onder de aandacht gebracht. Bijvoorbeeld door het programma van Geer en Goor. Echter vind ik dat ouderen nooit genoeg aandacht krijgen. Hoe belangrijk zijn ouderen wel niet voor ons geweest. Zij zijn toch de mensen die ons landje hebben opgebouwd.

Dit is ook de reden waarom ik over het ouderenfonds wil schrijven voor jullie. Ik heb zelf nog een oma en moet er niet aan denken als wij nooit bij haar zouden komen of als zij nooit ergens heen kan. Hier moet je toch niet aan denken.

Het nationale ouderenfonds wil juist zorgen voor onze ouderen. Hun een kans bieden om nog leuke dingen te kunnen blijven doen. Het nationale ouderen fonds doet zo veel voor onze ouderen. Denk bijvoorbeeld aan vervoer naar activiteiten. Leuke dagjes weg. Wat voor ons zo van zelf spreken is is voor onze ouderen niet meer zo.

Het nationale ouderenfonds zit nog niet overal en ze zijn dan ook hard op zoek naar vrijwilligers die willen helpen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om chauffeur te worden of kun je mee gaan met dagjes weg. Of wat denk je er van om met ouderen te bellen. Even gezellig kletsen over de kleinste dingen. Voor ouderen kan dit zoveel meer betekenen dan wij denken.

Ik moet eerlijk zeggen het artikel wordt nu al behoorlijk lang maar dit onderwerp vind ik zo mooi en het grijpt mij dan ook zeer aan.

Lieve lezers bedankt voor het lezen van mijn artikel, Wat vinden jullie van eenzame ouderen? Hoe zouden jullie willen helpen of willen jullie dat totaal niet? Laat het me weten.

https://www.ouderenfonds.nl/
https://www.ouderenfonds.nl/

Vergeet vooral niet te kijken op de site van nationale ouderenfonds want hier staat nog zoveel meer informatie op.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *