Waar haal ik mijn inspiratie vandaan?

Lieve lezers, Vandaag wil ik jullie laten weten hoe en waar ik mijn inspiratie vandaan haal. Want zonder inspiratie kom je eigenlijk nergens. Momenteel heb ik heel veel ideeën gelukkig alleen nu moet ik er nog een leuke naam voor verzinnen aangezien ik van één een nieuwe serie wil maken op mijn blog. Hoe of wanneer deze begint dat weet ik nog niet.

Mijn inspiratie kan ik uit de kleinste dingen halen soms. Laatst was het een mooie zomer avond toen ik buiten op mijn balkon aan het werk was om een artikel te schrijven. Echter zat ik toen even om me heen te kijken en de ideeën kwamen binnen van wat ik wel leuk vond om te schrijven. Daarnaast haal ik ook veel inspiratie uit andere blogs. Soms zie ik artikelen en dan denk ik zo iets past ook wel bij mij. Maar hoe ik ga ik dit dan doen. Want snel krijg ik dan het idee dat ik andere blogs na doe en dat is iets wat ik totaal niet wil. Mijn blog moet wel van mij zijn en niet een soort van kopie van andere blogs. Dat is natuurlijk ook niet de bedoeling.

Echter zodra ik onderwerpen zie op andere blogs zet ik deze op een lijst en dan kijk ik of ik er later nog wat mee wil doen. Soms is dit niet het geval en verdwijnt hij weer. Voor mij geeft dit het gevoel dat ik het onderwerp wel weet maar de inhoud van de vorige blogger niet altijd meer weet waardoor het artikel toch helemaal eigen word. Dit geeft voor mij een beter gevoel.

Verder haal ik mijn inspiratie uit het lezen van boeken, films kijken tijdens mijn werk kom ik soms ook op ideeën of als ik rustig in mijn bed lig. Eigenlijk uit de kleinste dingen kan ik mijn inspiratie halen. Momenteel heb ik veel leuke ideeën die deels persoonlijk zijn. Hierdoor leren jullie mij ook een beetje beter leren kennen. Er komen nog hele leuke dingen aan vind ik zelf.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Waar halen jullie je inspiratie vandaan?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *