Waar wil ik naar toe

Momenteel ben ik heel erg zoekende met mijn blog. Ik wil in mijn blog wat meer diepgang brengen. Maar hoe ik dit precies wil gaan doen dat weet ik nog niet zo goed. Eigenlijk wil ik mijn blog gewoon naar een hoger level brengen. Echter doordat ik niet zo goed weet waar ik naar toe wil weet ik ook niet zo goed waar ik over wil gaan schrijven. Ergens heb ik het idee dat ik hier al wat langer mee rond loop waardoor de laatste tijd zo slecht ging kwa bloggen. 

Ik merk aan mezelf dat als ik iets weet ik het ook zo weg typ en ik hier zeker nog heel veel plezier uit haal. Hoe ik dit in de toekomst vorm ga geven dat weet ik nog niet precies en dat durf ik ook niet zo goed te zeggen. Ik hoop in iedergeval dat zodra ik helemaal terug ben mijn blog ook naar een hoger level gaat. Voorlopig blijf ik nog even wat minder plaatsen tot dat ik weet wat ik nu precies wil. Want om nu artikelen te gaan maken alleen omdat er iets online moet word ik niet gelukkig van en dit is voor jullie ook niet leuk om te lezen. Daarom blijft mijn blog momenteel even op een laag pitje staan en ga ik eens goed nadenken over wat ik precies wil en ga doen. 

Één ding kan ik jullie al wel vertellen en dat is dat ik zeker blijf bloggen, dus hou mijn blog goed in de gaten. Ik wil ook wat meer met mijn social media gaan doen dus die zal ik ook zeker even in de gaten houden. 

Facebook
Instagram

Neem zeker een kijkje op mijn social media accounts en vergeet deze niet te volgen om op de hoogte te blijven van alles. 

Liefs,
Rowenia

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *