Mijn walpapers

https://nl.pinterest.com/pin/399272323197173054/

Lieve lezers, Vandaag wil ik jullie mijn favoriete walpapers tonen. Want welke achtergrond heb ik momenteel op mijn laptop? en welke op mijn telefoon. Vandaag wil ik jullie mijn favorieten laten zien.

Iedereen kent dat wel, je hebt een laptop of telefoon maar die standaard achtergrond vind je maar helemaal niks. Dan ga je op internet kijken naar een leuke achtergrond. Zelf kan ik nooit een leuke vinden die ik langere tijd wil behouden. Echter heb ik er op het moment één die  ik nu al even gebruik en deze wil ik dan ook graag met jullie delen. Want wie weet ben jij ook wel op zoek naar net deze ene.

http://www.womanistical.nl/lifestyle/20x-leuke-bureaublad-achtergronden/

Deze Afbeelding heb ik momenteel als achtergrond van mijn laptop. zelf ben ik er erg blij mee en geeft hij mij voldoende rust. Echter had ik hem zonder al die boletjes waarschijnlijk nog leuker gevonden. Maar ik ben zeker tevreden over deze.
https://nl.pinterest.com/pin/399272323197173054/

Dit is momenteel de achtergrond van mijn telefoon. De tekst sprak mij erg aan en doordat hij veel rust uitstraalt was ik verkocht. Je hebt nog meer van deze achtergronden met de desbetreffende tekst maar die vond ik allemaal minder mooi. Toen ik deze zag wist ik gelijk dat ik deze als achtergrond op mijn telefoon wou. De bovenstaande heb je ook nog voor je laptop. Deze heb ik opgeslagen op mijn laptop wie weet staat deze binnenkort wel als achtergrond op mijn laptop.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat voor een soort achtergrond gebruiken jullie? of waar zoeken jullie op om een mooie achtergrond te vinden?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *